Over autov.be

Wij hebben verschillende merken voor consumenten, namelijk Impexcompany, auto-verkopen-belgie, auto-tweedehands.com en tweedehands.autos. Deze merken zijn opgericht tussen 2010 en nu. Gedurende de jaren hebben we als bedrijf veel succes gehad en hebben we samen met onze Europese zustermerken duizenden voertuigen gekocht. We opereren momenteel in meer dan vijf eigen vestigingen in drie Europese landen. Hierdoor zijn AutoV.be en onze Europese zustermerken specialisten geworden in het aanschaffen van tweedehands auto's.

AutoV.be is een merk dat gericht is op consumenten en maakt deel uit van de AutoV Group. Onze groep heeft een uniek portfolio, waardoor we geschikte en eenvoudige autohandel in heel Europa mogelijk maken voor zowel particulieren als professionele partners.

Als je journalistieke vragen hebt over ons automerk, kun je contact met ons opnemen via het e-mailadres info@autov.be. In het persgedeelte van de Autov.be Group kunnen mediavertegenwoordigers alle relevante informatie vinden, zoals persberichten, foto's, logo's, feiten en cijfers over ons bedrijf.

Contactinformatie

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hieronder.

Contactgegevens

Telefoon
+32 486 26 52 15
Email
info@autov.be

Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 76 2100 Deurne