De pagina van AutoV.be stuurt je door naar een andere locatie.

Welkom op onze pagina! We begrijpen dat je geïnteresseerd bent in het downloaden van onze app. Onze app is beschikbaar in zowel de App Store als de Google Play Store, zodat je hem gemakkelijk kunt downloaden en installeren op je smartphone.
https://play.google.com/store/apps/details?id=autov.be&hl=en_US
https://apps.apple.com/be/app/auto-verkopen-autov-be/id6450482250?l=nl

Als je onze pagina bezoekt vanaf een smartphone die wordt ondersteund door de App Store of Google Play, kun je simpelweg op de juiste knop klikken om direct naar de app-downloadpagina te gaan. Hier kun je onze app met een paar tikken op je scherm installeren.

Echter, als je momenteel gebruikmaakt van een smartphone die niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben een webapplicatie ontwikkeld die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de functionaliteiten van onze app.

Als je de pagina bezoekt vanaf een smartphone die niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, zul je automatisch doorgestuurd worden naar onze webapp. De webapp biedt een vergelijkbare gebruikerservaring als onze mobiele app, zodat je nog steeds kunt profiteren van de functies en mogelijkheden die we bieden. https://autov.be/webapp/

Om toegang te krijgen tot onze webapp, hoef je alleen maar te klikken op de knop "Webapp gebruiken" die je op de pagina zult vinden. Dit zal je direct doorverwijzen naar onze webapp, waar je kunt inloggen of registreren om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit.

We hebben ervoor gezorgd dat zowel onze mobiele app als onze webapp een naadloze ervaring bieden, ongeacht het type smartphone dat je gebruikt. Dus, zelfs als je smartphone niet wordt ondersteund door de App Store of Google Play, kun je nog steeds genieten van onze app via onze webapplicatie.

Bedankt voor je interesse in onze app en we hopen dat je veel plezier zult hebben met het gebruik ervan, of je nu kiest voor de mobiele app of de webapplicatie!

info@autov.be

Contactinformatie

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. De contactgegevens vindt u hieronder.

Contactgegevens

Telefoon
+32 486 26 52 15
Email
info@autov.be

Antwerpen

Bisschoppenhoflaan 76 2100 Deurne